Najväčší český predajca leteniek prichádza na Slovensko

od jozo

Na Slovensko prichádza nový vyhľadávací portál leteniek www.superletuska.sk prevádzkovaný českou firmou Asiana, ktorý prináša na náš trh aj portál www.mapaleteniek.sk. V čom je iný? #cestujemespolu

superletuska-sk-screenshot

Kým Superletuška.sk predstavuje štandardný nástroj na vyhľadávanie leteniek, novinkou, ktorá rozšíri ponuku služieb na slovenskom trhu, je Mapaleteniek.sk. Prostredníctvom nej si už aj slovenská klientela bude môcť vyhľadať akúkoľvek destináciu na svete s odletom zo stredoeurópskych letísk, pričom okamžite uvidí cenu letu. „Platí totiž a dokázal to aj zrealizovaný prieskum, že ľudia majú chuť cestovať, no nie sú vopred rozhodnutí, kam by radi leteli. Portál Mapaleteniek.sk , ktorý je súčasťou nášho vstupu na Slovensko, predstavuje prirodzenú inšpiráciu aj tým najnáročnejším cestovania chtivým zákazníkom,“ uvádza CCO spoločnosti Asiana Josef Trejbal.

superletuska_sk

Nový letenkový portál tak každému záujemcovi odhalí destináciu aj s aktuálnou cenou, pričom len zadá želané miesto odletu. Následne stačí nastaviť časový interval, v ktorom chce užívateľ cestu absolvovať. Mapaleteniek.sk je prepojená na centrálny rezervačný systém Amadeus, pričom v priebehu niekoľkých sekúnd dokáže spracovať 4 milióny rôznych kombinácií termínov, cien a destinácií. Amadeus obsahuje ponuky 639 leteckých spoločností, vrátane nízkonákladových, ďalej viac ako 87-tisíc hotelov, 30 autopožičovní a stoviek ďalších partnerov.

mapaleteniek

Prečítaj si tiež