Sygic Travel: nový spoločník vášho cestovania

od jozo

Univerzálna cestovateľská aplikácia Sygic Travel využíva najmodernejšiu technológiu a riešenia založené na virtuálnej realite. Cieľom služby je úplne zmeniť zážitok z cestovania. Nová platforma totiž ponúka zákazníkom pomoc v každom štádiu ich cesty, či už je to hľadanie inšpirácií, plánovanie alebo samotné rezervovanie, prípadne spracovanie platby, čím prispôsobí dovolenku konkrétnym potrebám jednotlivca.

sygic_app_nowatPri uskutočňovaní rezervácií je nápomocný práve nástroj založený na virtuálnej realite. Ten zákazníkom umožní poprechádzať sa po zvolenej destinácii a oboznámiť sa s danou oblasťou ešte pred jej navštívením. Integrácia so službami ako Parkopedia, Booking.com a Yelp poskytne používateľom aplikácie Sygic Travel možnosť nájsť si voľné parkovacie miesto.

Okrem iného sa Sygic dokáže spojiť s Facebookom, vďaka čomu cestovateľov informuje o nadchádzajúcich udalostiach, ktoré im pomôžu užiť si dovolenku na maximum. Zároveň im tiež umožní zdieľať a objavovať nové zážitky z celého sveta prostredníctvom príbehov, cestovných denníkov, obrázkov alebo videí.

Podrobná hlasová navigácia, offline mapy, online služby, ako aj iné doterajšie funkcie naďalej ostanú k dispozícii. V priebehu roka by však mali byť doplnené o ďalšie nové nástroje, ktoré milovníkom cestovania uľahčia objavovanie cudzích krajín.

Aplikácia Sygic Travel je momentálne bezplatne dostupná na stiahnutie pre iOS a Android a my sa už teraz tešíme na jej detailné otestovanie na našej ceste po svete.

Článok bol pôvodne uverejnený na www.touchit.sk, zverejnené so súhlasom redakcie.

Prečítaj si tiež