Travel Pass: Do Viedne a Budapešti nekonečne veľakrát za 39€

od jozo

Slovak Lines dnes spúšťa veľmi zaujímavú akciu – celý rok 2020 (ešte celých 6 mesiacov) môžete cestovať bez obmedzení do Viedne a Budapešti. Travel Pass je vlastne električenka pre autobusy Slovak Lines na tieto dva smery. Každé nekonečno má svoje háčiky, my sme ich zatiaľ v tejto ponuke neobjavili 🙂 Ako to funguje?

Ako funguje električenka do Viedne a Budapešti?

Travel Pass v cene 39€ si viete kúpiť cez svoj používateľský účet či už na webe alebo cez appku Slovak Lines. Hneď potom si môžete kupovať neobmedzené množstvo lístkov do Viedne a Budapešti na vami vybrané časy, cena lístka bude pre vás už 0€. Oplatí sa Travel Pass do Viedne a Budapešti? Ak by by ste si tieto cesty kúpili samostatne spiatočne 3x, zaplatíte rovnako ako za Travel Pass. Ak tak do konca roka pôjdete napr. 2x do Viedne a 1x do Budapešti, už sa vám to oplatí. A je len na vás, koľkokrát si spravíte výlet do konca roka do hlavných miest Rakúska a Maďarska. Zvyknete chodiť do týchto miest len tak na výlet alebo na nákupy? Pozrite si aj aktuálne ceny v Rakúsku a ceny v Maďarsku.

Dostanem sa s Travel Passom na letisko do Viedna a Budapešti?

Áno, Travel Pass je možné využiť na linkách do Viedne aj Budapešti, vrátane letiska Schwechat a letiska Budapešť. Travel Pass môžete použiť aj pri nákupe lístka priamo u vodiča, na trase, na ktorú ho máte zakúpený. Vodičovi stačí ukázať QR kód vášho Travel Passu. Ak letíte z viedenského letiska, možno vás bude zaujímať, ako sa dostať bezplatne letiskového salóniku vo Viedni.

Je Travel Pass prenosný?

Nie, Travel Pass môže používať iba ten cestujúci, na ktorého meno (v koho účte) je Travel Pass zakúpený. Zároveň je možné Travel Pass si zakúpiť do konca júna 2020. Vzhľadom na aktuálnu situáciu okolo COVID-19 pokračuje Slovak Lines v pravidelnom čistení autobusov pomocou polymérovej dezinfekcie PolyHMG, ktorá eliminuje existujúce vírusy a mikroorganizmy.

Prečítaj si tiež