Z Bratislavy sa už lieta aj do Malagy a Eindhovenu

od jozo

Od prvého aprílového dňa začínajú lietať priame pravidelné linky do Eindhovenu (Holandsko) a Malagy (Španielska). Obe letecké linky prevádzkuje Ryanair ako súčasť letného letového poriadku. Oba pravidelné lety z Bratislavy sú k dispozícii dvakrát týždenne.

Priama pravidelná linka do Eindhovenu je minuloročnou novinkou, ktorú Ryanair zaviedol do svojho letného letového poriadku, avšak v zimnom období linku neprevádzkoval z dôvodu uzatvorenia svojej základne na tamojšom letisku. Od dnes však jediné letecké spojenie Slovenska s Holandskom opäť obnovil. Lety z Bratislavy do Eindhovenu a späť možno využiť vždy v pondelky a v piatky.

Pobrežné mesto Malaga je jednou zo štvorice destinácií v Španielsku, kam sa možno dostať zo Slovenska pravidelnou leteckou linkou. Lieta sa v pondelky a piatky. Okrem Malagy sa z Bratislavy lieta v rámci Španielska priamo aj do Madridu, Barcelony (letisko Gerona) a na Malorku.

Malaga je krásne historické mesto, ktoré sa rozhodne oplatí navštíviť. Ak sem budete smerovať, dajte nám vedieť, dáme vám pár fajn tipov na netradičné miesta 🙂

 

View this post on Instagram

 

A post shared by hanka & jozo (@cestujemespolu) on

Prečítaj si tiež