Naše články si už môžete prečítať aj v appke Tapito

od jozo

Moderná a nová appka Tapito ponúka personalizované spravodajstvo priamo vo vašom mobile. Nemusíte otvárať desiatky stránok či blogov, všetko máte pod jednou strechou. A od teraz už aj s článkami od #cestujemespolu 🙂 Ako na to?

tapito01

Stiahnite si appku pre Android alebo iOS. Otvorte appku a okamžite vidíte všetko spravodajstvo z rôznych oblastí (Správy, Šport, Auto-Moto, Technológie, Cestovanie) na jednom mieste. Všetky správy od #cestujemespolu sú nastavené na odoberanie automaticky medzi obľúbenými v kategórii Cestovanie, nemusíte nič meniť (iba skontrolujte, či máte v Nastaveniach aplikácie správne zvolenú Slovenskú republiku).

Tapito sa učí. Čím viac ho budete používať, tým lepšie pochopí vaše záujmy a obsah upraví podľa toho, čo skutočne chcete čítať. Psík Tap vám bude nosiť len tie správy, ktoré o ktoré máte záujem.

Zobrazte si články, ktoré vás zaujímajú, ešte skôr, než odomknete telefón. Tapito oživuje vašu uzaykaciu obrazovku. Prechádzanie článkov na uzamykacej obrazovke je jednoduché, rýchle a návykové. Stačí pohnúť prstom.

Ako to celé funguje v pozadí? Takto:

 

Prečítaj si tiež