Pozrite si krásy Stredného Slovenska z leteckého 360° pohľadu

od jozo

Región stredného Slovenska sa môže pochváliť špecialitkou v podobe leteckého dokumentárneho filmu. 360-stupňová videomapa ponúka letecké zábery nielen na mesto Banská Bystrica, významnú banskú obec Španiu Dolinu, či turistami navštevované Kremnické a Starohorské vrchy. Technológia virutálnej reality propaguje tento región netradičným spôsobom. Spoznajte Stredné Slovensko a jeho krásy z vtáčej perspektívy za 22 minút.

360° technológia virtuálnej reality poskytne sledovateľovi jedinečný zážitok. S pomocou 360° kamery je možný pohľad do akejkoľvek strany. Videomapa sa dá pozerať na počítači, smartfóne či tablete. Najväčší zážitok z letu ešte umocnia virtuálne okuliare. Ich nasadením nadobudne človek pocit, akoby bol na bruchu lietadla a krásu tohto regiónu si užíva skutočne z vtáčej perspektívy. Vďaka interaktivite tejto technológie si môžete prelet ponad stredné Slovensko režírovať úplne sami. S pomocou myši alebo pohybom smartfónu nahliadnete tam, kam sa chcete pozerať. Kartografický popis, zvýraznené historické pamiatky či turistické miesta vá zabezpečia rýchlu orientáciu.

Pohodlne sa usaďte a dajte príležitosť zaletieť si nad regiónom stredné Slovensko. Letecký dokumentárny film vám sám napovie, ktoré miesto najbližšie navštívite:

Prečítaj si tiež