Kam s karavanom na lyžovačku? Tipy na miesta, kde pohodlne (a často zadarmo) zaparkovať

od jozo

Nedávno som objavil vo facebookovej skupine Skiing-parking-camping túto interaktívnu mapu, za ktorú som osobne veľmi vďačný autorovi Marekovi Kuncovi. Ponúka totiž prehľad kempov, tzv. stellplatzov a parkingov (jednodňových aj viacdňových), ktoré vám umožnia zaparkovať s vašim karavanom (autokaravanom aj prívesom) na lyžovačke. Takmer 200 miest, kde si na Slovensku, Českej republike, Taliansku, Švajčiarsku ale najmä v Rakúsku môžete užiť poriadnu zimnú karavanovačku. Osobne túto mapu využívam aj na potulkách karavanom v ostatných ročných obdobiach, nie len v zime.

Kde v zimných mesiacoch zaparkovať s karavanom alebo prívesom v lyžiarskych strediskách?

S mapou môžete priamo pracovať – približovať, vzdaľovať a posúvať sa medzi krajinami. Taktiež si mapu môžete otvoriť v novom samostatnom okne.

Kam s karavanom alebo prívesom na lyže v Rakúsku?

Klikni na mapu a otvorí sa interkatívna mapa s náhľadom miest v Rakúsku, kde sa dá poľahky zaparkovať s karavanom na lyžovačku.

Kam s karavanom alebo prívesom na lyže na Slovensku?

Klikni na mapu a otvorí sa interkatívna mapa s náhľadom miest na Slovensku, kde sa dá poľahky zaparkovať s karavanom na lyžovačku.

Kam s karavanom alebo prívesom na lyže v Českej republike?

Klikni na mapu a otvorí sa interkatívna mapa s náhľadom miest v Českej republike, kde sa dá poľahky zaparkovať s karavanom na lyžovačku.

Kam s karavanom alebo prívesom na lyže v Taliansku?

Klikni na mapu a otvorí sa interkatívna mapa s náhľadom miest v severnom Taliansku, kde sa dá poľahky zaparkovať s karavanom na lyžovačku.

Prečítaj si tiež