Nová priama linka z Bratislavy do Dubaja

od jozo

Smartwings od 24.10.2021 spustí prevádzku pravidelnej linky z Bratislavy do Dubaja v Spojených arabských emirátoch. Táto linka bude počas zimy prevádzkovaná s frekvenciou 1x týždenne, každú nedeľu. Na priame lety, ktoré trvajú približne 5,5 hodiny, Smartwings nasadí lietadlo Boeing 737 MAX 8.

Bratislavské letisko opäť získa priame spojenie s Dubajom po tom, ako jeho prevádzku po vypuknutí pandémie prerušila letecká spoločnosť flydubai. Toto mesto v Spojených arabských emirátoch je vyhľadávanou a atraktívnou turistickou destináciou, pretože najmä v našom zimnom období ponúka pomerne rýchly presun za teplom. Lety do Dubaja zároveň cestujúcim ponúkajú ideálnu možnosť prestupu na ceste za exotickou dovolenkou do destinácií ako sú Maldivy, Srí Lanka, Maurícius, Thajsko, India a mnohé ďalšie.

Letenky za vcelku rozumné ceny sú už v predaji na webovej stránke spoločnosti Smartwings – jednosmernú letenku sme napr. na december 2021 vedeli v čase písania článku booknuť za niečo okolo 150 €. Rovnaká spoločnosť bude v zime z Bratislavy už tradične prevádzkovať aj charterové lety z Bratislavy do Salalahu v Ománe (1x týždenne). Spolu s linkami spoločnosti Ryanair na Lanzarote a do Kodane ide o tretiu novú pravidelnú linku, ktorá na bratislavskom letisku pribudne v zimnom letovom pláne.

Náš tip: Ak hľadáte mega lacné letenky z Bratislavy, kliknite sem – pripravili sme pre vás zoznam všetkých akciových a zľavnených leteniek s odletom z Bratislavy. Dnes (v čase písania článku) som v tomto zozname našiel letenku do Alghera za 16 €, do Palmy de Mallorcy za 21 € či Edinburgu za 10 €.

PS: Ak by ste sa vybrali z Bratislavy cez Dubaj na Maldivy, prečítajte si náš podrobný návod, ako si užiť dovolenku na Maldivách v cene Chorvátska.

Prečítaj si tiež