Z Bratislavy na Cyprus a Maltu už budeme lietať celoročne!

od jozo

Z Letiska M. R. Štefánika v Bratislave sa bude lietať na cyperský Pafos celoročne. Letecká spoločnosť Ryanair potvrdila, že linku z Bratislavy na Cyprus, ktorú ako novú spustí od začiatku letného letového poriadku, teda od 27. marca 2018, bude prevádzkovať 2 x týždenne (utorok a sobotu) aj počas zimného letového poriadku. Letenky si možno zakúpiť na webe spoločnosti už teraz až do konca marca 2019.  Od 25.3.2018 pribudne aj linka na Maltu s kapacitou 189 cestujúcich, tá bude lietať tiež celoročne (nedeľu a štvrtok).

„S radosťou zverejňujeme letový poriadok z letiska Pafos už aj pre zimnú sezónu 2018, ktorý prináša aj novú linku z Pafosu do Bratislavy 2 x týždenne. Letenky si je možné zakúpiť už teraz na webstránke Ryanair.com,“ povedal David O′Brien z Ryanairu.

 Koncom marca začne Ryanair prevádzkovať z Letiska M. R. Štefánika 4 úplne nové letecké linky – na Maltu, do Burgasu v Bulharsku, na Pafos na Cypre a do Solúna v Grécku. Pričom ďalšiu úplne novú linku do Bologne otvorila len vlani v októbri. Ryanair bude počas letného letového poriadku, teda od konca marca 2018, prevádzkovať z Bratislavy až 23 pravidelných liniek, čo bude historicky najvyšší počet pravidelných liniek u tohto dopravcu od jeho začiatku pôsobenia na bratislavskom letisku v roku 2005.

Ryanair zároveň spúšťa službu „Price Promise – Prísľub ceny“. Ak cestujúci nájde inde výhodnejšiu cenu letenky, spoločnosť mu vráti rozdiel a navyše poskytne bonus 5 € na „My Ryanair“ konto cestujúceho.

 

Prečítaj si tiež