Ryanair začne lietať z Bratislavy do Turecka!

od jozo

Slováci budú môcť lietať na dovolenky do Turecka Ryanairom! Najväčšia európska nízkonákladová spoločnosť Ryanair dnes vstupuje na turecký trh a oznámila, že spustí novú pravidelnú linku z Letiska M. R. Štefánika v Bratislave do tureckého mesta Dalaman. Lietať z Bratislavy do Turecka sa začne od 28. júna 2018 s frekvenciou 1 x týždenne (každý štvrtok).

Ryanair dnes po prvýkrát vstupuje na turecký trh, z ktorého spúšťa dve nové linky, a to z Dalamanu do Bratislavy a Dublinu. „Ryanair dnes s potešením oznamuje svoj vstup na turecký trh, spočiatku s dvoma linkami z Dalamanu do Bratislavy a Dublinu, ktoré spustíme koncom júna. Linky budú v prevádzke raz týždenne, sú súčasťou nášho letného letového poriadku 2018 a letenky si možno už od dnes zakúpiť na Ryanair.com,“ potvrdil David O′Brien z Ryanairu. „Pri tejto príležitosti dávame do predaja letenky za cenu od 39,99 € za jednosmernú letenku pre lety v júni, ktoré si možno rezervovať na Ryanair.com do piatkovej polnoci (16. marca),“ doplnil O′Brien.

Linka do Turecka je pritom už šiestou novou pravidelnou linkou, ktorú otvorí Ryanair z Bratislavy počas letného letového poriadku, ktorý začne platiť od konca marca do konca októbra 2018. Koncom marca spustí Ryanair z Bratislavy nové linky do Burgasu v Bulharsku, na Maltu, na Pafos na Cypre a do Solúna v Grécku (všetky s frekvenciou 2 x týždenne), od 1. júna otvorí novú linku do Eindhovenu v Holandsku (2 x týždenne, od októbra 3 x týždenne) a od 28. júna pridá aj úplne novú pravidelnú linku do Dalamanu v Turecku a späť (1 x týždenne).

„Letecká spoločnosť Ryanair bude z Letiska M. R. Štefánika prevádzkovať počas tohto leta spolu až 25 pravidelných liniek, čo je historicky najvyšší počet pravidelných liniek od začiatku pôsobenia Ryanairu u nás od roku 2005,“ zhrnul generálny riaditeľ a predseda predstavenstva Letiska M. R. Štefánika Jozef Pojedinec.

Prečítaj si tiež