Ako si vo Viedni pohodlne a online booknuť parkovacie miesto?

od jozo

Šesť medzinárodných letísk, medzi inými aj viedenské letisko Schwechat, ktoré je obľúbeným letiskom mnohých Slovákov, spustilo spoločnú platformu na bookovanie parkovacích miest. Na stránke www.flughafenparkplatz.com si tak môžete pohodlne a najmä online booknuť parkovacie miesto na viedenskom letisku.

Služba je síce primárne určená cestovným kanceláriám a organizátorom zájazdov, nič však nebráni ani slovenskému cestujúcemu (jednotlivcovi) si booknuť miesto podľa svojho želania. Platba je možná platobnými kartami Visa, MasterCard, American Express a Diners Club. Z parkovacích miesto na Schwechate sú k dispozícii takmer všetky možnosti – parkovací dom C, 3 aj 4, parkovanie pre nadrozmerné vozidlá a taktiež služba Easy Parking (tzv. Valet Service), kedy môžete auto priamo pred terminálom odovzdať pracovníkovi letiska, ktorý ho za vás zaparkuje a vy si pri prílete iba vyzdvihnete svoje kľúče späť.

Okrem iného je možné rovnaký portál na bookovanie parkovania využiť aj pre letiská Frankfurt, Mníchov, Hamburg, Hannover a Stuttgart.

Prečítaj si tiež