Z Bratislavy sa už lieta aj do talianskej Bologne a pribudnú aj 3 nové destinácie v 2018

od jozo

Z Letiska M. R. Štefánika v Bratislave sa od 30.10. dostanú cestujúci do novej destinácie. Pribudla nová pravidelná linka Ryanairu do Bologne v Taliansku a z nej. K dispozícii je každý pondelok a v piatok.

Bologna je jednou z dvojice nových liniek, ktoré avizoval Ryanair spustiť z Bratislavy v tomto roku. Z Bologne do Bratislavy prilieta Boeing 737-800 každý pondelok a piatok o 11.50 h. Do Bologne možno následne letieť v tieto dni o 12.15 h.

V roku 2017 pribudlo z Bratislavy spolu 5 nových leteckých liniek – do Varšavy, Sofie, Klužu-Napoca a Tuzly od leteckej spoločnosti Wizz Air a do Bologne spoločnosťou Ryanair. Ryanair navyše v auguste spustil po prvýkrát od svojho 12-ročného pôsobenia na bratislavskom letisku aj možnosť prestupných letov z BTS cez Miláno-Bergamo. Z Bratislavy sa tak s krátkym prestupom v Miláne možno dostať v rámci jednej letenky aj do destinácií Porto v Portugalsku, Valencia v Španielsku, Catania na talianskej Sicílii a Cagliari na Sardínii, pričom batožina cestujúceho putuje až do cieľovej destinácie.

Ryanair zároveň oznámil 4 nové linky z Bratislavy a späť už aj pre rok 2018. Okrem Solúna pridá na prelome marca a apríla z Letiska M. R. Štefánika aj nové pravidelné linky na Maltu, do Burgasu v Bulharsku a na Pafos na Cypre. Všetky bude prevádzkovať 2 x týždenne.

Prečítaj si tiež