Ryanair spúšťa z Bratislavy prestupné lety cez Miláno do 4 destinácií

od jozo

Letecká spoločnosť Ryanair od dnes ponúka cestujúcim z letiska v Bratislave využiť možnosť prestupného spojenia cez Miláno do 4 destinácií – Cagliari, Catania, Porto, Valencia a z nich späť do Bratislavy.

Doposiaľ ponúkal Ryanair z Bratislavy 20 priamych leteckých spojení bez možnosti rezervácie pokračujúceho letu. Od dnes si môžu cestujúci priamo z Bratislavy rezervovať prestupné spojenie do dvoch talianskych miest Cagliari na Sardínii a Catania na Sicílii, a tiež do portugalského Porta a španielskej Valencie. Rezervovať si prestupné lety cez Miláno do štyroch destinácií je možné na jednej letenke.

„Ryanair s potešením rozširuje svoju sieť prestupných spojení cez letisko Miláno-Bergamo a pridáva ďalších 25 liniek, vrátane destinácie Bratislava. Cestujúci na týchto linkách budú môcť v Miláne-Bergame pohodlne prestupovať cez neverejnú časť letiska bez toho, aby sa dostali do verejnej časti. Ich batožina bude zároveň prepravená až do cieľovej destinácie,“ vysvetlil obchodný riaditeľ Ryanairu David O’Brien.

„Pri príležitosti spustenia prestupných spojení dávame do predaja letenky už za 14,99 € pre lety v septembri a novembri, ktoré si možno rezervovať na www.ryanair.com do štvrtkovej polnoci,“ doplnil O’Brien.

Prečítaj si tiež