Ako poslať pohľadnicu z dovolenky bez toho, aby ste navštívili poštu?

od PR

Páčia sa vám klasické pohľadnice, ale ste dostatočne leniví na dovolenke na to, aby ste zháňali známky a vybrali sa na poštu? Dnes môžete poslať fyzickú pohľadnicu už aj priamo z pláže. Je to úplne jednoduché a môžeme vám potvrdiť, že radosť adresáta je omnoho väčšia v porovnaní s SMS-kou či pozdravom cez WhatsApp 🙂

Na konci článku nájdete promokód na bezplatné zaslanie pohľadnice nech ste kdekoľvek na svete!

Myslíte, že v roku 2017 ľudia na dovolenkách už zabudli na klasické pohľadnice? Práve naopak, v našom mini-prieskume na Facebooku vyšlo, že až 90 % Slovákov si stále spomenie na svojich najbližších a pošle im z dovolenky pohľadnicu. Aj keď, je to miestami trocha oštara – pohľadnicu musíte niekde nájsť, dokúpiť k nej známku a nájsť poštu či poštovú schránku. My klasické pohľadnice máme radi, ale sem-tam sme leniví tento proces hľadania a posielania absolvovať 🙂

A práve preto sa nám zapáčila appka CEWE FOTOSVET, ktorá tento problém vyriešila na poslednej dovolenke za nás. Priamo z aplikácie viete totiž poslať pohľadnicu – fyzickú! Nie ste obmedzovaní na výber niekoľkých oficiálnych záberov v stánkoch so suvenírmi, môžete použiť vlastnú fotku, ktorú ste pred pár minútami odfotili napr. priamo na pláži a máte ju v mobile. Vaša pohľadnica tak bude nadmieru originálna. A nemusíte sa uskromniť s jednou fotkou, na pohľadnicu ich môžete do rôznych koláží pridať hneď niekoľko. Potom stačí už iba doplniť text, vyplniť adresu príjemcu a cez appku odoslať. O nič viac sa už nemusíte starať, do 2-3 pracovných dní príde fyzická pohľadnica s vašim vlastným motívom priamo príjemcovi. A na to, aby ste poslali pohľadnicu z dovolenky, už ani nemusíte vstať z lehátka 🙂 A najlepšie na tom je, že aj namiesto poštovej známky môžete dať ďalšiu vlastnú fotografiu. Paráda.

Štyrom z vám sme v rámci výhry poslali pohľadnicu priamo domov, reakcie obdarovaných boli veľmi pozitívne. A na pamiatku sme si z Azorov poslali aj my jednu fotku domov. Keďže bol ostrov plný hortenzií, zakomponoval som Hanku práve medzi hortenzie a pohľadnica nám robí doma radosť aj dnes:

Ako to funguje celé v praxi? Prinášame aj detailný návod – vyskúšali sme appku CEWE FOTOSVET (dostupná cez App Store alebo Google Play), ktorá umožňuje vytvárať fotoknihy, blahoželania, fotoobrazy a mnoho iného – vrátane pohľadníc (šiesta položka v menu). A poslanie klasickej fotografie cez appku je navyše veľmi intuitívne. Takto to vyzerá v praxi:

Najskôr si vyberte veľkosť fotografie, k dispozícii sú na výber pohľadnice 15×10 cm (klasická) a väčšia XL verzia s rozmermi 21×10 cm.

Následne na prednú stranu umiestnite jednu alebo viacero fotografií, s popisom alebo bez. Aplikácia ponúka vlastný intuitívny editor, my sme prvú pohľadnicu zvládli poslať za cca 6 minút.

Na výber je viacero možností usporiadania fotografií – môžete sa pustiť do kreatívnej fotokoláže, alebo jednoducho poslať jednu najkrajšiu fotografiu s elegantným pozadím.

Na zadnú stranu môžete pridať nejaký milý text, prípadne ale aj fotografiu (alebo viacero). Nám sa najviac páčila možnosť pridať vlastnú fotografiu v podobe poštovej známky.

Všetko skontrolujte a môžete poslať. Cena za bežnú pohľadnicu na Slovensko spolu s poštovným je 2,59 Eur, za XL verziu 3,09 Eur. Nižšie ponúkame kód, ako si môžete svoju prvú pohľadnicu vyskúšať poslať zdarma do konca roka 2017!

Hotovo! Približne do 2-3 pracovných dní fotografia dorazí priamo do schránky vášho adresáta. Vy sa o nič nemusíte starať a spokojne môžete ďalej popíjať drink na pláži.

PS: Ak ste takúto fyzickú pohľadnicu z appky ešte nikdy neposielali a chceli by ste to vyskúšať, zadajte na konci objednávky promokód CWP-APP17 (platný do konca roka 2017) a môžete si prvú pohľadnicu poslať odkiaľkoľvek na svete úplne zadarmo!

Prečítaj si tiež